Istorie

Pentru că ce știm cu siguranță este că am început cândva. Unde ajungem este mai puțin important. Esențial este cum scriem azi istoria ce va fi citită mâine.

2005. Un atelier de tâmplărie de 100 mp utilat rudimentar salvat de la faliment. O echipă dornică să lucreze cu lemnul, să-i exploateze valențele și să exceleze în prelucrarea lui. De la uși și ferestre, la mobilier pentru casă și amenajări rezidențiale, apoi la producție publicitară n-a mai fost decât un pas. Un salt, mai degrabă. Unul curajos, pe care l-am făcut în câțiva ani, timp în care am explorat piața și așteptările clienților pentru a putea alege liniile de business care ni se potrivesc. Cu un plan bine pus la punct și cu investiții serioase, am reușit să facem această tranziție într-un mod care a ajuns să ni se pară atât de natural.

Nu întâmplător, deviza noastră e „Curajul Inovației în Business”. Pentru că asta a însemnat BD LEMNTECH de la bun început: curaj, viziune, dorință de mai mult, de mai bine. Așa am ajuns de la un modest atelier de tâmplărie la o companie de nivel european, cu 3 fabrici în care ne ocupăm de prelucrarea lemnului, a metalului și a plasticului. Și încă mai creștem, încă învățăm cu fiecare client care ne propune proiectul său.