Misiune și valori

Ne-am dorit să găsim echilibrul perfect între tradiție și modernitate, între elementele naturale și structurile de beton sau metalice. Suntem adepții unei viziuni în care acestea coexistă și se îmbină armonios, accentele din lemn completând structurile de care sunt atașate, aducând un plus de creativitate, căldură și frumos unor proiecte care altfel ar fi terne. Conformismul este inamicul nostru numărul 1. Fie că mergem de la concret la abstract, de la abstract la concret sau dacă le îmbinăm: important e să fim diferiți. Nu doar noi, ci și proiectele pe care le executăm pentru clienții noștri.

La BD Lemntech punem accent pe inovație, curiozitate și creativitate. În ciuda faptului că am crescut atât de mult în ultimii 15 ani, suntem, la urma urmei, aceiași antreprenori cu gânduri mari, hotărâți să schimbe piața și să introducă mereu elemente de noutate în liniile de business în care activăm. Ce s-a schimbat, totuși, este scara la care gândim. Acum avem o echipă extinsă de profesioniști dedicați și pregătiți să ne ajute să facem totul ca la carte.

Ne implicăm cu totul, fără compromisuri, în fiecare proiect asumat și aducem cu noi întreaga experiență de lucru atât cu clienți individuali, cât și cu companii din diverse domenii de activitate. De la publicitate și proiecte rezidențiale, până la lucrul cu nume mari din industria HoReCa- nu e niciun proiect pe care să nu-l putem duce la bun sfârșit cu profesionalism și dedicare.