Istorie

Pentru că ce știm cu siguranță este că am început cândva. Unde ajungem este mai puțin important. Esențial este cum scriem azi istoria ce va fi citită mâine.

BD LEMNTECH a fost înființată în anul 2005. Serviciile principale constau în prelucrarea sau materialelor din lemn cu ajutorul CNC, proiectare și execuție diverse piese/obiecte/ansambluri. În anul 2013 compania avea în proprietate o suprafață de producție de aproximativ 6000 mp împărțită în două puncte de lucru din care hale de producție și birouri aproximativ 3800 mp. În prezent, BD LEMNTECH este una dintre cele mai performante și mai eficiente firme de profil din zona București-Ilfov, activitatea desfășurându-se în două fabrici de peste 10.000 m.p., pe 7 linii de business distincte. Tehnologia deținută, dotările, calificarea personalului sunt la nivel european.

În cei peste 15 ani de la înființare BD LEMNTECH a participat la realizarea a cel puțin 100 proiecte mari pentru clienții corporate din țară sau străinătate. Compania se află pe un trend ascendent, în căutare de noi oportunități. BD LEMNTECH este definită de Curajul Inovației în Afaceri.