blank

Sunt frumoase experiențele pe care le ai atunci când călătorești sau alegi să studiezi în diferite capitale europene. Te întorci acasă cu experiențe, dorința de a face ceva diferit și de a aduce un suflu nou. Este și cazul proprietarului de la Kaiamo, care pe o stradă a artiștilor, odinioară adunând laolaltă pictori, sculptori și galeriile de artă ale acestora, pe emblematică stradă Ermil Pangratti din București, lângă Televiziunea Română, Radu Ionescu, alegea să deschidă un loc elitist.

Deschis pe 9 septembrie 2018, a reușit să ajungă în topul 1000 al celor mai bune restaurante din lume. Studiind și locuind la Londra aproape opt ani, cu studii de specialitate în marketing și management, apoi urmând cursurile prestigiosului institut culinar Le Cordon Bleu, pe care l-a absolvit cu o diploma în bucătărie și patiserie, Radu alege să se întoarcă acasă și prin Kaiamo reușește să prezinte bucureștenilor și turiștilor România. Pentru că, pe lângă meniu și deliciile oferite oaspeților, tot interiorul a fost gândit și proiectat de la zero, cu oameni, companii și materiale din România.

Panouri decorative despărțitoare ca la Londra

Atunci când am fost sunați și ni s-a spus că ar dori un model de separator ca într-un restaurant londonez, echipa BD Lemntech a fost fericită că munca sa atrage atenția. Panourile decorative separatoare de la Gaucho din Londra fuseseră realizate de noi. Radu Ionescu fusese sceptic că va găsi în România o firmă care să producă un model asemănător. Dar datorită numeroaselor proiecte realizate pentru HoReCa, suntem mândri că încă un business românesc a ales BD Lemntech.

Panourile despărțitoare dintre mese și panourile de compartimentare zonală au fost realizate din MDF 6/18/30 mm cu decupare laser. Modelul Murtensee pentru panourile decorative despărțitoare oferă o intimitate graduală oaspeților. Lumina trece nestingherită prin decupajele generoase ale modelului, iar în partea de jos s-a folosit un model mai opac pentru a conferi intimitate oaspeților care vin să servească masa. Pentru vopsire s-a folosit RAL 7004, pentru a permite panourilor să absoarbă inflexiunile elementelor înconjurătoare și să se integreze în spațiu.

Fine dining în farfurie și o felie de România. De la mâncarea modernă cu spirit românesc, cartea de vinuri, la partea de design interior în armonie cu bucătăria și panourile decorative despărțitoare realizate cu pricepere de BD Lemntech. Compartimentăm, decorăm și înfrumusețăm fiecare spațiu!