In constructie

Inovatie si tehnologie

Inovatia nu se refera numai la creatia unui produs unic. Noi credem ca inovatia se aplica in toate etapele de dezvoltare si in toate procesele de productie astfel incat rezultatul sa reflecte pasiunea si dedicatia creatorului.

Indiferent cat de indraznete sunt ideile tale, avem capacitatea de a le pune in practică, prin cele mai noi tehnologii în domeniu. BD LEMNTECH dispune de echipamente şi utilaje de ultima ora pentru prelucrarea lemnului, materialelor plastice, metalelor si materialelor compozite.
Acestea vin sa completeze inovatia si imaginatia echipei noastre de designeri, capabila sa dea curs propunerilor tale in materie de amenajari, placari si decoratiuni interioare sau exterioare. 

Credem in inovatie si in dezvoltare. Muncim mult. Foarte mult. Daca tu vezi un simplu cub de lemn, noi descoperim o poveste in fiecare piesa pe care o prelucram. Ne adaptam viziunilor diferite si ne diversificam pe masura ce ne extindem. Impingem imaginatia la limita, punand in slujba ei echipamente performante si oameni dedicati, al caror scop este sa ofere unicitate proiectelor incredintate. Suntem o echipa de oameni tineri, energici si entuziasti. Credem in etica profesionala si ne respectam cuvantul dat. 

Viziunea noastra este sa depasim orice bariera si sa anticipam miscarile clientilor astfel incat sa le oferim cele mai bune solutii, cele mai noi propuneri si cele mai avangardiste idei. 

Avem la dispozitie o gama variata de echipamente si resurse tehnice care se pot adapta oricarui gen de lucrare – de la piese unicat, pana la proiecte globale. Pornim de la o simpla schita, dand nastere unor produse unicat sau de serie, prin proceduri complexe de taiere, gaurire, strunjire, formare si frezare a materialului, asistate de echipamente computerizate.

Modular retail display - BD Lemntech
Xpozit Tehnic
XPOZIT Smart Panel System