In constructie

Despre noi

Vino la noi cu o idee schitata pe un petic de hartie, iar noi o vom transforma intr-o adevarata opera de arta. 
Aceasta este invitatia lansata de echipa BD LEMNTECH, specializata in furnizarea de servicii si materiale ce au in prim plan lemnul sub toate formele sale, alaturi de prelucrarea plasticului, aluminiului si materialelor compozite. 


Am pus la dispozitia ta o echipa de oameni dedicati si cele mai performante utilaje in domeniu, astfel incat sa poti beneficia de solutii oferite prompt si la cele mai avantajoase costuri pentru proiectele tale de placari interioare si exterioare, amenajari si reconfigurari de spatii office si comerciale.


Scoatem in evidenta frumusetea si expresivitatea lemnului, punandu-ne amprenta pe fiecare proiect incredintat. 


De peste zece ani ne perfectionam continuu, diversificand gama de servicii oferite clientilor, prin departamentele noastre de placari lemn, debitare laser strungarie CNC, realizare de panouri decorative sau productie publicitara. 

Echipa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent suscipit laoreet urna at tempor. Integer tristique sapien eget sollicitudin pellentesque. Mauris dignissim urna quis dolor sollicitudin, ac molestie augue venenatis. Donec pulvinar sit amet velit id blandit. Nunc venenatis mattis ligula, at venenatis metus convallis sollicitudin. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nunc laoreet leo nec aliquet accumsan. Donec vitae orci ac risus lobortis ornare.

Misiune si Valori

BD Lemntech aduce plusvaloare fiecarui proiect asumat si se angajeaza sa il duca la indeplinire pana in cele mai mici detalii.

 

Valori de baza

 

 

Siguranta: Lucrul cu materiale si cu utilajele industriale nu este chiar floare la ureche. 
Ne asiguram ca fiecare angajat ajunge acasa in aceleasi bune conditii precum vine la locuil de munca.   

 

 

Datorie: Ne ducem la indeplinire obligatiile su cuvantul dat. Facem ceea ce trebuie, fara sa ni se spuna.   

 

 

Respect: Arata-le celorlalti aceeasi bunatate pe care ti-ai dori sa ti-o ofere ei tie.  

 

 

Integritate: Cuvantul dat poate tine uneori loc de semnatura. Facem ceea ce promitem, construind relatii de afaceri bazate pe incredere.  

 

 

Curaj: Alegem calea grea pentru a duce la bun sfarsit o misiune, in loc sa apelam la scurtaturi. Nu lasam loc de compromisuri. 

 

Expertiza

Suntem experti in chirurgia lemnului, fiind capabili sa dam forma esentelor tari. Preluam de la stadiul de idee orice proiecte de amenajari interioare si exterioare, pe care le ducem la indeplinire asigurand toate fazele – de la concept si design, la productie, montaj si mentenanta. 

Folosim cele mai bune materiale, de la distribuitori de renume pe plan international, fiind capabili sa asiguram baza pentru executia unei lucrari la termenele asumate, in orice cantitate. Asiguram productie de serie pentru o gama larga de placi si panouri prefabricate din lemn, asigurand transport si livrare in orice parte a Europei. 
 
Punem accent pe unicitate si inovatie. Realizam produse pentru industria publicitara – standuri, vitrine, precum si produse promotionale unicat sau de serie. 
Punem in opera concepte proprii pentru amenajari de spatii expozitionale, reconfigurari de spatii de birouri, baruri, cafenele si restaurante. 
La BDlemntech poti spune ca vii cu o idee si te poti gandi deja la urmatorul nivel de dezvoltare al proiectului tau.